De skybox wordt ook een hub en trainingslocatie

HIPP-Uitzendgroep is vanaf 1 september de trotse eigenaar van een eigen skybox in het Parkstad Limburg Stadion, de thuishaven van Roda JC Kerkrade. Waar HIPP voorheen een skybox met een aantal andere ondernemingen deelde, heeft het nu de beschikking over een eigen box. HIPP-Uitzendgroep heeft ambitieuze plannen met de strak ingerichte ruimte.

De nieuwe skybox, die op vrijdag 10 september in gebruik is genomen, wordt gebruikt om in een ontspannen manier met zakelijke relaties de wedstrijden van Roda JC Kerkrade te bezoeken. “Voetbal verbroedert”, aldus eigenaar Marc Jaspers. “Er gaat daarbij niets boven de beleving die het bijwonen van een voetbalwedstrijd in een stadion biedt. Dat staat in combinatie met de uitstekende service en gastvrijheid van onze eigen professionals garant voor een geweldige avond.”

De skybox als hub in Kerkrade

Na jarenlang samen met andere organisaties een skybox te hebben gedeeld, vond Jaspers het tijd voor een eigen ruimte. “De ruimte gaat ook fungeren als hub naast onze hoofdvestiging in het centrum van Heerlen. We kunnen er inschrijvingen met potentiële horecaprofessionals plannen en zullen daardoor dus ook steeds nadrukkelijker in Kerkrade aanwezig zijn.”

Hospitality Trainingen

De skybox is uiteraard voorzien van een volledig ingerichte bar. Dat betekent dat HIPP de hospitalitytrainingen die aan alle nieuwe uitzendkrachten gegeven wordt, nu in eigen beheer kan organiseren. “De skybox maakt het mogelijk onze trainingsactiveiten op te schroeven. Dat is ook hoog nodig in een tijd waarin de Nederlandse horeca om vakkrachten schreeuwt en het aanbod achterblijft.”