Vandaag is de eerste werkdag van Simone Bohmer bij HIPP-Uitzendgroep. Ze versterkt het team als jobcoach. Simone brengt jarenlange ervaring in de hospitality met zich mee.

De afgelopen 13 jaar werkte Simone in diverse functies bij Domaine La Butte Aux Bois in Lanaken. Ze maakt bewust de keuze haar jarenlange ervaring in de hospitality op een andere manier in te zetten.

“Ik wil me graag ontwikkelen op het gebied van HR en recruitment. HIPP-Uitzendgroep biedt me die kans terwijl ik toch actief bezig blijf met gastvrijheid.” Dat Simone ambitieus is, blijkt wel uit het feit dat ze in de avonduren een basisopleiding HRM gaat volgen. “Ik pak zaken inderdaad graag grondig aan, dus ik wil de basis van HR en het werven van personeel snel onder de knie hebben.”

Friday Facts (6)

Vanaf het moment dat ze in gesprek raakte met HIPP-Uitzendgroep groeide het gevoel dat ze HIPP precies op haar plek zou zitten. “De hele sollicitatieprocedure heb ik als zeer open en vriendelijk ervaren. Ik voelde me meteen welkom. Zeker het sollicitatiegesprek met Marc Jaspers, gewoon op een terras in het centrum van Heerlen voelde goed.” 

Marc Jaspers, eigenaar van HIPP-Uitzendgroep is blij de versterking van zijn team: "Simone heeft alles in zich om een geweldige jobcoach te worden. Ze begrijpt uiteraard precies wat gastvrijheid inhoudt en wil graag snel meters maken. Ik ben blij dat ze voor ons gekozen heeft en weet zeker dat ze van toegevoegde waarde is, maar ook dat ze uitstekend naar haar zin gaat krijgen bij HIPP-Uitzendgroep.”